Мій рятівник: китайські пластирі для схуднення slim patch - інструкція, відгуки
Цією історією з нами поділилася одна дівчина. Вона розповіла, як використовувала пластирі Slim Patch для схуднення. Дізнайтеся самі, з перших вуст, так би мовити, чи дійсно китайський пластир для схуднення здатний прибрати жир і целюліт?
Як і багато жінок, з проблемою зайвої ваги я зіткнулася після народження дитини. У боротьбі із зайвими кілограмами не допомагало нічого - ні дієти, ні фізичні навантаження. Коли я одного разу поділилася своєю проблемою з подругою, вона і розповіла мені про китайські пластирі Слім патч.
Китайські пластирі для схуднення Slim Patch
Подруга розповіла мені про те, що для зниження ваги - це засіб з Китаю підходить краще за всіх інших, оскільки:
- У його складі лише натуральні інгредієнти, а точніше - лікувальні рослини і трави;
- Практично блискавичне зниження ваги відбувається за сет прискорення метаболізму;
- Slim Patch практично не має протипоказань;
- Використовувати його можна в будь-який час дня і ночі. Навіть, коли ти спиш або приймаєш душ, наклеєний пластир виконує свою роботу, і ти дійсно худнеш уві сні!
Звичайно, я спочатку піддала її слова під сумнів, як може якийсь пластир вирішити проблему зайвої ваги. Але коли через деякий час подруга зайшла до мене в гості, мої сумніви розвіялися з першого погляду на неї! Подруга виглядала, як балерина - струнка, підтягнута, помолоділа. Звичайно, я відразу ж вирішила спробувати дії Slim Patch на собі.
Перше, що я зробила, з`ясувала, де його можна купити. Як виявилося, придбати в аптеці пластирі неможливо. Щоб уникнути поширення підробок, продається він тільки на офіційному сайті. Ціна однієї упаковки, в якій 10 шт. пластирів, мене не злякала, тому що на сайті продавалися вони зі знижкою. Тому необхідну кількість для одного «пробного» курсу мені вдалося замовити відразу і за цілком прийнятні гроші.
Другим моїм кроком стало вивчення того, як використовувати Slim Patch правильно. Виявилося, нічого складного.
Інструкція по застосуванню
У застосуванні Slim Patch простий, як все геніальне.
1. Треба ретельно очистити ту ділянку тіла, на який планується нанесення пластиру. Для цього достатньо прийняти душ з жорсткою мочалкою. Потім необхідно висушити цю ділянку тіла особливо ретельно, для того, щоб фіксація пластиру була ідеальною. 2. Потім, Slim Patch витягується з упаковки і наклеюється на тіло. Важливий момент - необхідно стежити, щоб не було складок і бульбашок повітря, інакше ефективність його роботи не буде стовідсотковою. 3. Наносити пластир можна в будь-якій кількості на все «проблемні» ділянки тіла. Куди клеїти, питань взагалі виникати не повинно! Я насамперед наклеїла пластирі на живіт, дуже вже він у мене був негарним. Носити не знімаючи його можна протягом однієї доби. 4. Ну і, нарешті, після закінчення періоду використання, Slim Patch рекомендується змінити на новий, наклеюючи його на ті ж самі місця.Не знаю, як працює це чудо-засіб! Але зараз я можу похвалитися тим, що після одного курсу у мене практично плоский животик, зник целюліт, покращився колір шкіри і набагато частіше гарний настрій! Пластир дійсно допомагає позбутися зайвої ваги за дуже короткі терміни. Після того, як я припинила його використання, виглядаю я набагато краще!
Як показує практика, допоміг вирішити одвічну жіночу проблему схуднення не тільки мені і моїй подрузі, але ще багатьом і багатьом.
Відгуки про використання
Я так надихнулася отриманим результатом, що хочу розповісти про це всьому світу. Але для того, щоб мої слова були більш переконливими, хочу до свого відкликання додати парочку таких же захоплених.
І хоча даний продукт більше не випускають, рекомендуємо звернути увагу на інші історії схуднення: