Еліксир молодості - рецепти
Кожній людині хоча б один раз в житті приходила думка про еліксир молодості, причому вічної. Чарівні зілля існують тільки в казках, але продовжити молодість і поліпшити здоров`я можна і цілком реальними способами. Для зовнішньої краси потрібно внутрішнє здоров`я. Якщо зовнішність замаскувати косметикою, молодше від цього не станеш, а ось надати молодість шкірі, волоссю і організму в цілому допоможуть рецепти еліксирів молодості.
Еліксир вічної молодості
Вічної молодості не буває - це факт. Продовжити життя і здоров`я реально при правильному харчуванні, режимі сну і відпочинку і регулярні фізичні навантаження.
Східний еліксир молодості
Схід і все, що з ним пов`язано, вважається якимось містичним місцем, здатним вилікувати будь-яку недугу. При словосполученні східний еліксир відразу хочеться його випробувати.
Часниковий еліксир молодості
Еліксир молодості - відгуки
- Ірина К .:" Зробила еліксир молодості за рецептом з Інтернету. Ефект сподобався. Мені 35 років, так що говорити про старість зарано, але колір шкіри став краще, мімічні зморшки біля очей зникли. Єдиним мінусом вважаю - неприємний запах з рота, ніж ні чисть зуби. Так як настій приймають вранці, здається, що все на тебе обертаються через запах".
- Анжеліна Валеріївна: "Мене запах часнику бентежить найменше - я на пенсії. Рецепт порадував і результат здивував".
- Березня Єніна: "Моя мама робила такий еліксир молодості. Зовні не стала молодше, хоча шкіра стала глаже, і зморшок менше".
- Яна-12: "Якщо пити регулярно такий настій, то ефект буде хороший - я впевнена. Перші результати відчуваю на собі - краще сплю, покращилася пам`ять".
Еліксир молодості рецепт
Мед - еліксир молодості
Еліксир молодості тибетських ченців
Еліксир молодості "Чиста лінія"
З відгуків може скластися загальне враження про продукт.
- Анна пише: "Упаковка еліксиру зручна, він приємно пахне, не жирний, вбирається досить швидко і не залишає слідів. Ціна доступна. рекомендую".
- Аліна: " А мені не сподобалася "Чиста лінія" тим, що на шкірі залишається жирний блиск".
- Ірина Т. відповіла Аліні: "Якщо шкіра суха або нормальна, то ніякого блиску не буде. А на жирну шкіру його не завдають".
- Яна Л .: "Хороший еліксир. Мені взагалі лінія продукції цієї фірми подобається. Ціна невисока, якість-відмінне, особливо за такі гроші".
"gt;